Over Rens

De man achter het vakmanschap van beeld met emotie.

Foto’s zijn één van de weinige dingen in ons leven die van grote emotionele waarde zijn. Deze vervang je niet zomaar.

Wat fotografie zo mooi maakt, is dat je van tevoren nooit weet hoe waardevol een foto gaat worden. Daarom is het zaak dat ieder beeld de juiste ‘tone of voice’ heeft, de juiste emotie, de juiste belichting en alle andere punten waar een goede foto aan voldoet.

Van jongs af aan heb ik gevoel voor beeld en kleurcomposities. Mijn eerste camera bezit ik dan ook nog steeds. Sterker nog, ik koester ‘m net als de vele andere, veelal antieke camera’s die ik inmiddels verzameld heb. Mijn passie heb ik uit laten groeien tot mijn beroep. Fotograaf word je niet zomaar. Daarom heb ik de vakopleiding fotografie in Amsterdam gevolgd en succesvol afgerond. Na het afstuderen ben ik mijn passie achternagegaan.

Wilt u op de hoogte blijven van mijn werk? Volg mij dan op een van onderstaande sociale kanalen.

De laatste jaren heb ik een goede balans gevonden in mijn klantenbestand en een evenwichtig portfolio opgebouwd. Voor mij is bedrijfsfotografie leuk, omdat professionele beeldvorming vaak heel technisch is. De tegenhanger, particulieren fotografie, is juist weer zo interessant. Omdat dat vaak gaat om het vastleggen van ‘het moment’. Vooral met kleine kinderen.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar mijn werk, bekijk dan mijn portfolio eens. Als u interesse heeft, dan maak ik graag vrijblijvend een afspraak met u om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat kunt u verwachten van mij

Professioneel fotograaf
Klanttevredenheid
Photoshop expert
Brandweerman

NEEM DE STAP

Als u nieuwsgierig bent geworden naar mijn werk, bekijk dan mijn portfolio eens. Als u interesse heeft, dan maak ik graag vrijblijvend een afspraak met u om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services